Retourneren

 1. Ruilen;
  U heeft uw bestelling ontvangen maar het is niet geheel naar uw verwachting of wens? Dan neemt u in eerste instantie contact met ons op. U wordt geholpen bij de verdere stappen.
 2. Retourneren;
  U bent niet tevreden met uw bestelling en wenst uw bestelling te retourneren en uw geld terug te krijgen. Hiervoor kunt u de digitale versie van het retourformulier gebruiken.

Uw volledige aankoopbedrag wordt terug gestort wanneer uw retournering aan de volgende eisen voldoet:

 • Uw retournering aanvraag is binnen de eerste 7 dagen na ontvangst van uw product aangevraagd en binnen 14 dagen na ontvangst van uw product bij ons ontvangen.
 • Het pakket is compleet en onbeschadigd geretourneerd. -Indien u meer doet na het ontvangen van het product dan het beoordelen daarvan (om te kijken of u het wil houden) en er daardoor schade aan het product is ontstaat, bent u aansprakelijk voor de waardevermindering van het product.
 • Het pakket is voldoende gefrankeerd om te versturen. (de retourkosten zijn voor uw rekening.

  Voldoet uw retournering aan de genoemde eisen, dan zullen wij het volledige aankoopbedrag zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst, aan u te crediteren op het door u aangegeven bank- of gironummer.